Monday, December 6, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan ???

wah!! tengok ayat mesti gempak habiss!! kan3..? spe ta nak tersenarai dalam blog blog pilihan nih...kalau aku cakap aku terpilih korang korang dan korang percaya tak..? kah3!! ana memang suka membuat lawak bagai....okeyh!! nak start story nih...tadik, tengok tengok lah kan..tittle yang best best dan menarik perhatian nak dibaca....tup2!! ternampak satu tittle nih (seperti yang tertera diatas...pehh! tittle dah mcm best..apa lagi..cek pong pegi lah *check* kih3!!! mula mula tuh..macam berminat...coz syarat penyertaan ....blogger yang baru buat blog taun nih (2010) aku pong start taun nih gak...!! tapi terus fikiran negatif datang...dalam hati cakap..*layak ke aku*? a'ah..layak ke aku nih nak join kan3..? tapi kalau cube ape salahnye an..? haha ^^ okeyh,pape hal aku dah buat keputusan nak join...:D !! boleh koit..haha
C:
okeyh kepada yang mungkin berminat lah kan....nih dia syarat syarat nye yang sempat di copy dan paste::
  • buat satu entry yang ringkas tapi..menarik..(enrty aku nih menarik ke..?)
  • pastu..letak link BPM ni..(japgi saya letak kat bawah)
  • nyatakan bila tarikh entry pertama blog anda dan sertakan link sekali
itulah syarat syarat yang ditetapkan :) suka tak..?
(:
kalau suka sila senyum
(:
okeyh nak cite lah kan...aku buat blog nih suke suke jep..sje sje nak cite apa yang terjadi dalam hidup aku hari ni,semalam,esok dan seterusnya....like as a *simple* diary lah kan..tapi tak lah private pong..just nak share ngn orang kisah hidup aku....bagi aku lah kan...aku lebih suke menulis dari meluah...aku lebih suke tulis apa yang aku rase...aku ni jenis yang tak suke nak share share prob ngn orang....sebab tuh aku creat blog nih..kira mungkin dengan cara nih,orang boleh lebih lebih kenal siapa aku..aku taw ramai kawan kawan yang tak puas hati bile aku tak cite pasal prob aku kat dorang...ni lah sebab nya..aku memang ta suke nak share share..prob aku..bukan *malu* tapi tak biase...jadi dengan ini...*tercreat* lah sebuah blog yang bertajuk....*STORY OF MY LIFE* okeyh...cukup tak information yang cek bagi ni..? :)
(:
upss..lupe nak cakap...nama aku *Azlyana binti Adnan*... (upss sedap tak nama..?) hehehe :)
(:
okeyh nih link yang sepatutnya untuk menyertai BPM nih
okeyh..yuk join jugak
:)
assalamualaikum
:)
upss cop! cop! lupe nak cakap aku start berblog nih pada :: 6 MAY 2010...

11 comments:

  1. wah, banyaknye pesaing nie, ehehehe, btw gudluck yea :)

    ReplyDelete
  2. wani:: taq :)
    yul:: haha ^^ besaing secara sihat!!

    ReplyDelete
  3. hurm .. chaiyok pader yang participate yeah ..

    ReplyDelete
  4. selamat berjaye ye...jumpa blog ni pun dari sana jugak =)

    ReplyDelete
  5. GUD LUCKKK !!!!!!!!! AKU DAH UNDI KAU BANYAK BANYAK KALI . TAPI TA NEK2 POWN UNDIAN DY ???

    ReplyDelete
  6. ntahlah...aku pon ta taw..:( aku give up dah ^^

    ReplyDelete

komen yang indah-indah sahaja :)