Sunday, April 3, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA.

3APRIL2011. cerah seperti  biasa. eceeh! HAHA. hari nih,tak dapat nak jalan jalan sangat,sebab penat gile kot.
kerja kerja kerja.
ok buat part time dekat restoran puan zakiah.
><"
.
.
.

ehemmm!
hehe.
tadi aku pergi jenjalan dekat blog abang beng kan.
dan aku *tergerak hati* join nih lah.
hehehe
:)
ok. klik jek header kalau korang nak jugak.
errr.
DONE!
.

24 comments:

  1. assalamualaikum..
    Naa datang singgah dari blog abang Ben. enjoy berblogging dan bersegmen! :)

    ReplyDelete
  2. HEHEHE. thank u,thank u :) first time join nih. hehehe ^_________^

    ReplyDelete
  3. Singgah Sini :D ...Gegar Blog 1 Ribu !!!

    ReplyDelete
  4. yeahh finally dah smpai dr blog abg ben, naik vespa merah pinjam dr pak meon kampung tuu~ *sila jgn pecaya ttg vespa* salam perkenalan! mai singgah blog saya ye, naik la jet , lagi laju :D

    ReplyDelete
  5. dtg dr blog abg ben nie~
    salam perkenalan n salam gegar~

    let's b friend okay~
    p/s: jom join my bloglist~

    ReplyDelete
  6. poonn..pooonn..

    datang ziarah dri blog BA..
    kalau free ziarah la ye.

    tata :)

    ReplyDelete
  7. Mari bersama gegarkan segmen encik ben..ngee

    ReplyDelete
  8. gegar3 ! meh2 sama2 kita berkawan ye..

    ReplyDelete
  9. hye :) i'm phee . new member dr kumpulan 2 . jom b'blogging (:

    ReplyDelete
  10. singgah dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. salam singgah geng kumpulan 2,,
    ^_^

    ReplyDelete
  12. datang gegar dr blog BA... :)

    ReplyDelete
  13. aigoo..penat menyelam dr blog bro ben.. sampai pun sini.. :)

    ReplyDelete
  14. salam singgah n follow sini!
    Mas dtg gegar dari segmen gegar 1000 blog BA..

    ReplyDelete
  15. beta putera negara 1...dtg mnjenguk rakyat jelata...
    sudikah kiranye tuan hamba menjadi teman sepermainan beta?

    beta ada mgadakan cabutan bertuah...jemputlah join..
    malam esok last...:)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum dear... Slmt berkenalan. Datang terjah dari blog Abg Ben tanpa segan silu ingin berkenalan dengan awak... Heeee... Saya dah follow awak dear.. Nanti kalau ada masa singgahlah ek ke blog saya DI SINI yer.Keep in touch dear. Happy blogging.. Yeahh!!

    ReplyDelete
  17. SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG DaRi BLoG aBG BeN... SiS NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS... RiNDu SuMeR RaKaN2 BLoGGeRS...

    JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia... (^_____^)V

    ReplyDelete
  18. yuhuu!pasukan 1 jersi 36 nak gegar padang.Golllllll!

    ReplyDelete
  19. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. singgah sini dari kumpulan bonus...jom kita sama2 gegar 1 ribu blog..:)

    jom singgah : FIEDA♥GA & CONTEST
    jom terjah : MY BLOG- FIEDA

    ReplyDelete
  21. misi ku menggegar blog kumpulan 2

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-3.html

    jemput ke blogies ku yer :)

    ReplyDelete

komen yang indah-indah sahaja :)