Sunday, October 30, 2011

Segmen : BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog ..




aim aku menaip senja-senja begini, sebab nak join segmen BEN ASHAARI dengan KAK LYSSA , :) okei, ada masa lagi setengah jam jek ni.

untuk join ni, aku kena jawab soalan-soalan yang disediakan . .  

soalan pertama, 

Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET

*persamaan-nya , dua-dua blog ni, semua entry best-best dan tak membosankan dan banyak dapat respon,contohnya, ramai pengomen-pengomen setia 
^_^
*lepas tu, dua-dua blog ni, mempunyai followers yang ramai gila.

soalan kedua,

Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ?

*pendapat saya kan, kalau dah buat segmen cenggini, konfem lah dah boleh maju, dan kalau lepas ni, buat lagi banyak segmen, kontes, lagi bertambah-tambah lah maju.
^_^

.
.

DONE
:)
K , bye :)

28 comments:

  1. salam kenal..singgah dari segmen sama..cantiknya header dia

    ReplyDelete
  2. @Azzah :: ngeh,ngeh, salam kenal :) header biasa je kot :D

    ReplyDelete
  3. mereka sangat2 ohsemmm! semoga tambah2 kawan ye..hehehe

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan dari syieda...syieda datang dr segment abg BEN n Lyssa..^_^

    jom ke blog syieda http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

    ReplyDelete
  5. tehaa dtg sini :) tehaa dr segmen Ben dan Lyssa !

    ReplyDelete
  6. semua entry best-best dan tak membosankan <-- xkot, ade gak yang bosan.hehe

    ReplyDelete
  7. shiema singgah sini. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema :)

    ReplyDelete
  8. salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

    Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

    http://jomkongsistory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  10. singgah dr segmen yg sama.....salam perkenalan....

    ReplyDelete
  11. ninie dtg dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ninie follow blog ini ye :)

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yg sama..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

    ReplyDelete
  13. Lovely website! A little too spammy though
    Vimax

    ReplyDelete
  14. terjah sini dan folloe kamoo //

    ReplyDelete
  15. hey, singgah balik dr segmen yang sama. nice blog! Dah follow juga. Kalau cik akk baik hati, followlah balik :)

    ReplyDelete
  16. ../selamat pagi...salam kenal ya...;d.

    ReplyDelete
  17. salam kenal . bw heree !! yieehaaa :)

    ReplyDelete
  18. hi.. dari segmen yg sama..

    tima kasih sudi singgah blog nurul.. :)

    ReplyDelete
  19. salam kenal..

    saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    ReplyDelete

komen yang indah-indah sahaja :)