Thursday, June 21, 2012

SEGMEN: BEN ASHAARI DAN SAYA

♥ do follow me on twitter @azlyana_adnan ♥


  Assalamualaikum followers,readers,and stalkers. Maaf aku sebenarnya tak punya masa yang cukup sekarang. padat. Dua puluh empat jam sehari tidak cukup kalau ditolak dengan tidur,tidur,dan tidur. Ya. tidur itu penting. wkwkwkw.

   Hari ini, aku curi-curi sikit masa study semata-mata nak join segmen uncle beng beng bunggg. nak join? klik je header tu. direct ke link :)





soalan:: Sila bagitau kat rakan rakan anda , blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ? Haa.. senang je kan ?

jawapan:  

1. Ana sebenarnya lebih lebih dan lebih gemar untuk baca blog blog yang jiwa-jiwa. bersastera. kalau baca setiap patah perkataan tu fuhhhh. rasa macam terus menusuk jantung,kalbu,jiwa dan hati. 

2. Ana sebenarnya suka baca blog-blog yang entry2 nya menarik,kelakar,kalau baca asyik nak ketawa sampai berair mata. bukan menangis,tapi dek kerana kerlampauan kelaka yang melampau.

3. Ana suka baca blog yang gaya penulisan-nya tak serabut. contoh; tak guna shorform macam dekat dalam sms. pesanan untuk blogger(s) kalau boleh jangan lah, taip ayat macam taip sms. kalau shortform biasa tu okey lah. ^^

4. Ana suka baca blog blog kepunyaan bloggers yang femes. Yang hot. Yang dikenali ramai. Yang macam retisss. wakakakaka.
.
.
.
.
.
.
.



boleh tengok dekat sidebar bloglist yang ana suka baca :)




the end. salam blogger :) . Maaf ana tak punya masa nak menaip panjang-panjang. sampai sini pun bole kan? ahax.


good bye.

21 comments:

  1. As Salam, dari segmen yang sama, done follow u..sudi-sudilah dtg melawat

    ReplyDelete
  2. sy join jugak.. =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)


    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  4. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  5. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  7. salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang sama.. done follow sini juga.. jemput ke blog saya..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  10. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  13. wah ana suka baca blog retis tu..hehehe...sedikit sebanyak boleh belajar cmne depa menuliskan..:)

    ReplyDelete
  14. citarasa kita sama la kak ana btw salam kenal dr chemija , jemputlah bace entry, if suke follow sekali^^

    ReplyDelete
  15. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. Salam , singgah baca blog kesukaan kamo :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    follow here :)

    ReplyDelete
  17. salam kenal..

    singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. blog ct bukn slh satunyer..hehe...xpew2...goodluck with this segmen :)

    ReplyDelete
  19. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  20. singgah dr segmen sama

    alang2 dh singgah wani follow sekali lah

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    salam kenal yer :))

    ReplyDelete
  21. eh blog saya ada dalam bloglist kamu lah...wkwkwkkw..okbye

    ReplyDelete

komen yang indah-indah sahaja :)